Diner & muziek op 27 augustus in Het Witte Paard!

Diner & muziek op 27 augustus in Het Witte Paard!


Evenementgegevens


Foto-019Klassiek Diner of Tapasmaaltijd met combo van de Senioren Big Band Rotterdam.

‘Het Witte Paard’ viert 100 jaar Vreewijk

Roos-Marijn en PodiumVreewijk vieren 110 jaar Vreewijk met een nu al historische culinaire én muzikale avond in ‘Het Witte Paard’, op zaterdag 27 a.s. als ‘uitsmijter’ van de Oldtimerdag die overdag in de wijk gehouden wordt.Big-band-comboHet Witte Paard’ was tot 1980 een ‘chic’ hotel-restaurant met zelfs op enig moment een Michelin ster. Na een periode als dienstencentrum gefungeerd te hebben werd het in 2011 in ere hersteld en in november 2011 als restaurant heropend. Sinds juni 2013 is brasserie Roos-Marijn in Het Witte Paard gevestigd, maar was al sinds 1997 in Vreewijk aan de Dreef actief. Nu, met het 100 jarig bestaan van (Tuindorp) Vreewijk, wil Roos-Marijn in het Witte Paard, samen met ‘Podium Vreewijk’ de oude tijden van Het Witte Paard laten herleven, maar zich vooral ook richten op de toekomst…

HWP-met-oldtimerVoor deze unieke gelegenheid zal een 4-gangen menu van Het Witte Paard van ca. 50 jaar geleden worden aangeboden, terwijl in de Brasserie een uitgebreid tapas-diner, zal worden geserveerd.

Als vooral sfeerverhogend element speelt op deze avond het combo van de Senioren Big Band Rotterdam, met muziek en songs o.a. uit de jaren waarin Glenn Miller, Count Basie, maar ook Frank Sinatra furore maakten.

Deze avond wordt aangeboden voor € 35,- p.p.

Aanvang v.a. 18:00 uur. Reserveren is wél noodzakelijk.

‘Het Witte Paard’ is gevestigd aan de Groenezoom 245 Rotterdam (Vreewijk)

Zie ook het nieuwsbericht voor het menu!

 

Voor reservering en/of meer informatie 010-432 49 21 / www.podiumvreewijk.nl

Zie ook www.roos-marijn.nl