Film: Perfetti Sconosciuti

Film: Perfetti Sconosciuti


Evenementgegevens


UITVERKOCHT!

In het Italiaanse, zeer komische Perfetti Sconosciuti (Perfecte Vreemdelingen) ontmoeten zeven goede vrienden elkaar voor een gezellig etentje. Ze zweren geen enkel geheim te hebben voor elkaar. Die grootspraak leidt tot een gewaagd experiment: ieder legt zijn smartphone op tafel, waarna elk binnenkomend gesprek en bericht worden gedeeld met de groep. Uiteraard komen er dan explosieve geheimen boven tafel.

Kaarten kopen

Regie: Paolo Genovese, 2016

De dialogen zijn uiterst gevat in rap en smakelijk Italiaans. De over elkaar buitelende gebeurtenissen zorgen ervoor dat de film continu boeiend en vermakelijk blijft. En de sterrencast beheerst perfect de juiste timing, expressie, nuance en de afwisseling van het komische met het dramatische.

De onderliggende vragen in de film zetten je intussen flink aan het denken: “Wat winnen we ermee als we onze geheimen prijsgeven? Wat is de prijs van volmaakte eerlijkheid?” Perfetti Sconosciuti won in het thuisland prijzen voor ‘Beste Film’ en ‘Beste Scenario’ en was daar met ruim 3 miljoen bezoekers dé bioscoophit van afgelopen voorjaar. Ook op het Tribeca festival in New York won de film de prijs voor het beste scenario.

bron: Movie-w


Voorprogramma

Info volgt

 


Met maaltijd van Roos Marijn!

Kaarten kopen

Aanvang voorprogramma 18.30 uur, aansluitend maaltijd gevolgd door de hoofdfilm om 20.00 uur
Zaal open vanaf 18.00 u.
Prijs €13,50

Alleen film: € 5,50 ; ook hiervoor is een kaartje te kopen.

Een strippenkaart voor € 35,00 voor drie keer film aansluitend + maaltijd is een mogelijkheid.

Aanvang film om 20.00 u

Theaterzaal Het Witte Paard
Groenezoom 245, Rotterdam, 3075 GD

Kaartjes kopen