Film: A Star is Born

Film: A Star is Born


Evenementgegevens


UITVERKOCHT !!!

De nieuwste versie uit 2018 met Lady Gaga

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga).

Kaarten kopen

Regie: Bradley Cooper

Als zangeres Ally heeft ze zich in A Star is Born neergelegd bij een lullig baantje en obscuriteit: voor de lol galmt ze ’s avonds soms La Vie en Rose in een dragqueen-revue. Talent? Haar neus is te groot om door te breken, denkt Ally. Tot countryrocker Jackson Maine haar bij toeval ontdekt, moed inspreekt, lanceert en – pas daarna – bemint. Terwijl de jonge ster opkomt, dooft de oude uit in zijn drank- en drugsverslaving.

Zelf was Lady Gaga geen Ally, benadrukte ze in Venetië. Ze gaf nooit de moed op, geloofde altijd „voor honderd procent” in haar muziek, al werd ze misschien wel zo’n ‘shapeshifter’ uit onzekerheid over haar neus. Maar een man om zich aan op te trekken? Nergens voor nodig.

bron: NRC


Voorprogramma

Vier versies vergeleken

De vergelijking van de verschillende versies levert een leuk inkijkje in de geschiedenis van het film maken en van de positie van man en vrouw.


Met maaltijd van Roos Marijn!

 

Kaartjes zijn direct te koop: zie onderaan

Aanvang 18.30 uur.
Zaal open vanaf 18.00 u.
Prijs €13,50

Alleen film: € 5,50 ; ook dit reserveren s.v.p.

Een strippenkaart voor € 35,00 voor drie keer film aansluitend + maaltijd is een mogelijkheid.

Aanvang film om 19.30 u

Theaterzaal Het Witte Paard
Groenezoom 245, Rotterdam, 3075 GD

Kaartjes kopen