Alex Roeka – En toen ineens

Alex Roeka – En toen ineens


Evenementgegevens


 

Maandag 22 januari 2018

Alex Roeka

Samen met Reyer Zwart (bas, gitaar) en Jeroen Kleijn (drums, percussie)
‘Een uniek maandagavond concert in Tuindorp Vreewijk’…
Podium Vreewijk in Het Witte Paard (Groenezoom 245 R’dam)
20:15 uur € 15,00

 

EN TOEN INEENS laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

 

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

In zijn programma’s maakt hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire.

 

Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.

alexroeka.nl

 

Maandag 22 januari 2018

Aanvang 20:15 uur

Het Witte Paard, Groenezoom 245 Rotterdam.

Kaartjes: € 15,00 p.p.

 

Reserveren: reserveren@podiumvreewijk.nl