A LATE QUARTET met Visschotel Beethoven en Klassiek op Zuid

A LATE QUARTET met Visschotel Beethoven en Klassiek op Zuid


Evenementgegevens


De film ‘A LATE QUARTET’ met Christopher Walken in een glansrol!

En vooraf: ‘Visschotel Beethoven’ van Roos-Marijn, waarna live-muziek: Klassiek op Zuid.

Woensdag 26 november in Het Witte Paard. Entree, muziek én maaltijd!: € 12,50 p.p.

Aanvang: 18:30 uur, inloop: 18:00u Reservering i.v.m. maaltijd verplicht! Stuur een email met vermelding Beethoven en het aantal personen.

A Late Quartet-3Hoofdfilm: A LATE QUARTET

In ‘A Late Quartet’ (2012) van Yaron Zilberman speelt Christopher Walken de cellist van een beroemd strijkkwartet. In de kwart eeuw dat het kwartet bij elkaar is hebben ze lief en leed gedeeld, en stelde niet iedereen het op prijs dat hij letterlijk tweede viool speelde. Naast Peter Mitchell (Walken) bestaat het kwartet uit Robert (Philip Seymour Hoffman), Juliette (Catherine Keener) en Daniel (Mark Ivanir). Robert en Juliette hebben een huwelijk dat vanwege Roberts overspelige gedrag op springen staat, en een dochter, Alexandra (Imogen Poots), die vioolles krijgt van Daniel. Wanneer deze bijles in bed eindigt heeft, het kwartet er nog een splijtzwam bij.

Ondertussen tobt Peter met serieuzere problemen: bij hem zijn de eerste verschijnselen van Parkinson geconstateerd. Binnenkort zal hij zijn strijkstok aan de wilgen moeten hangen en het is de vraag of hij het 25-jarig jubileum gaat halen. Die mededeling leidt ertoe dat de drie anderen hun onderlinge geschillen terzijde leggen, zij het tijdelijk.

Bron: Nu.nl 7 nov 2014

Vooraf maaltijd en daarna Klassiek op Zuid!miranda-rimg_4945

Roos-Marijn maakt een overheerlijke ‘Visschotel Beethoven’ als vooraf-maaltijd. En dat voor maar 12,50 euro voor maaltijd plus film en muziek!

Miranda Rademaker en een kwartet-samenstelling van Klassiek op Zuid spelen na de maaltijd. Klassiek op Zuid bestaat uit een groep mensen met een passie voor muziekmaken en een speciale band met Rotterdam-Zuid. De meeste leden van Klassiek op Zuid wonen in Rotterdam-Zuid, anderen hebben er lang gewoond of werken er.

We starten om half 7, om 6 uur gaat de zaal open. Wees op tijd!

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de hoofdfilm te komen kijken. Aanvang: 19:30u Entree: € 5,00 Reservering nodig.

A Late Quartet- Chr Walken