Toekomstplannen

Toekomstplannen

Podium Vreewijk gaat weer programmeren in Het Witte Paard

Beste lezer, bezoeker van PodiumVreewijk,

Goed nieuws! Podium Vreewijk gaat samenwerken met de nieuwe uitbaters van Het Witte Paard, Mireille van den Berg en Bob Richters (van Hotspot Hutspot).

Dat betekent dat wij weer plannen kunnen gaan maken voor onze filmavonden met bijpassende maaltijden en onze muziek- en theaterevenementen.

De formule van de filmavonden blijft vooralsnog hetzelfde als voorheen. De maaltijden zullen nu verzorgd worden door het team van Het Witte Paard onder aanvoering van Bob Richters en Mireille van den Berg. Hun ideaal is om hier een ontmoetingsplek te creëren, waar je goed, sfeervol en betaalbaar kunt eten en drinken.

Er zal veel ruimte zijn voor muziek en cultuur en om te beginnen gaat het terras zo snel mogelijk open om de Vreewijkers te laten genieten van de hernieuwde kennismaking met ‘ons’ Witte Paard.

Maar wanneer ?

Wanneer Podium Vreewijk daadwerkelijk nieuwe evenementen kan inplannen is gezien de onzekerheid van het verloop van de coronapandemie helaas nog onduidelijk.

Zeker is dat we nog in 2021, hopelijk in september, weer van start kunnen gaan met een filmavond + maaltijd op iedere laatste woensdag van de maand.

Iets om naar uit te zien!

Met hartelijke groet,

Team PODIUM VREEWIJK

20 april 2021

Bob Richters en Mireille van den Berg in Het Witte Paard