Stil

Stil

Beste lezer, bezoeker van PodiumVreewijk,

Het is een tijdje stil geweest in onze berichtgeving… Ook PODIUM VREEWIJK kon haar programmering vanaf medio maart niet voortzetten en volgde het proces hoe de coronacrisis zich zou ontwikkelen, met name voor wat betreft de te nemen maatregelen t.b.v. de horeca, concerten en filmavonden.

Sinds kort weten we dat v.a. 1 juni o.a. de horecagelegenheden, theaters en bioscopen onder de condities van de 1,5 meter onderlinge afstand en met een beperkt aantal bezoekers, weer mogen opstarten en geopend zullen zijn.

Roos Marijn stopt

Helaas is het voor onze partner ‘Roos Marijn in Het Witte Paard’ niet mogelijk gebleken om onder deze condities te heropenen en heeft zij onlangs laten weten per direct te stoppen als brasserie in Het Witte Paard.

Zo komt er abrupt een einde aan een zeer vertrouwde horecavoorziening in Vreewijk en voor ons komt een einde aan de onmisbare ondersteuning bij onze programmering van filmavonden en concerten. Dit betreuren wij als team PODIUM VREEWIJK zeer, want voor ons was Roos Marijn jarenlang een goede, betrouwbare en culinair vindingrijke partner. Het was een goed lopend horecabedrijf onder aanvoering van Daan en Mirjam Kint en hun voortreffelijke team, dat nu door een ongrijpbare coronacrisis de das om is gedaan.

Wij willen doorgaan

PODIUM VREEWIJK hoopt haar activiteiten op termijn voort te kunnen zetten, al zijn de vorm waarin en de voorwaarden waaronder nog niet duidelijk.

Wij zijn betrokken bij het opnieuw invullen van Het Witte Paard en wij hopen u binnen afzienbare tijd te kunnen laten weten hoe en waar wij op een nieuwe wijze onze programmering kunnen voortzetten en hoe Het Witte Paard en de horeca daar weer onderdeel van zullen uitmaken.

De geplande programmering, als vermeld op de website (www.podiumvreewijk.nl), blijft vooralsnog van kracht tot nadere aankondiging, evenals de reserveringen voor een programmaonderdeel.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen en geduld. Wij houden u op de hoogte.

Een goede gezondheid gewenst.

Met hartelijke groet,

Team PODIUM VREEWIJK

20 mei 2020