EXPOSITIE KAREL DE GROOT in Het Witte Paard

De gehele expositie duurt  t/m 25 november 2019 en zal telkens worden ververst.

Iedere maand een ander thema van zijn werk. In mei en juni is het werk van zijn zoon Paulus de Groot te zien. Voor meer info zie:  www.stichtingkareldegroot.com.

Tevens worden per maand 5 jubileumjaar kortingen op zijn werk geregeld.

De Rotterdamse Beeldend kunstenaar Karel de Groot, (27/2/1948- 25/11/1993) woonde in Tuindorp Vreewijk. Stichting Karel de Groot verzorgt i.s.m. Podium Vreewijk t.g.v. de geboortedag van Karel en het 25-jarig bestaan van de stichting een  expositie in Het Witte Paard, Groene Zoom 245, Tuindorp Vreewijk te Rotterdam.

Alle kunstwerken van Karel zijn sinds 1994 opgenomen in deze Stichting Karel de Groot en te zien op www.stichtingkareldegroot.com.

Op deze website vindt u informatie over de activiteiten van de stichting, waaronder een bijzonder aanbod van werken van Karel de Groot voor een speciale jubileumprijs. Deze aangeboden werken zijn te bezichtigen op de expositie.

De opening van de expositie vindt plaats op woensdag 27 februari tussen 16.00uur en 18.00uur.

Op dinsdag 26 februari is er een voorbezichtiging tijdens de filmavond van Podium Vreewijk, waarbij een korte film over het werk en leven van Karel de Groot vertoond zal worden in het voorprogramma.