DJ JAZZTED

DJ JAZZTED

Update 24 feb 17: DJ JazzTed treedt op bij Jazz in Vreewijk op 12 maart 2017

Als bijzondere gast hebben wij tijdens de Happy New Year Party tussen de sets door DJ Jazzted die een mix van easy jazz en lichte funk zal draaien. Als extra gast zal ook Inge Sax een paar nummers met de band meespelen.

dj-jazztedDJ JAZZTED

DJ Jazzted is al 78 jaar oud maar draait plaatjes als een jonge godheid in de jazzhemel.
Op leeftijd of niet de jazz die hij draait is tijdloos…

Ted Schippers, zoals hij echt heet, heeft zijn interesse in de Jazzmuziek al vanaf zijn jonge jaren, alle Rotterdamse Jazzpodia die er waren heeft hij bezocht, Jazzclub Sunship, Thelonius, De Twijfelaar, Café de B en Dizzy. Zijn huis is een ‘Jazzhouse’ te noemen, hij is een groot fan van John Coltrane en de meer free muziek die de grote Jazziconen hebben voortgebracht.

Na zijn pensionering ging hij pas echt los, als vrijwillig medewerker bij de Dordtse Jazz Sociëteit. Draait regelmatig bij het Schouwtje, Worm en bij Raaf.

Ook heeft hij iedere week zijn radioprogramma bij Atos, de publieke lokale omroep van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Heerjansdam waar hij in een thematische setting de luisteraars meevoert naar de oude en nieuwe tijden van de Jazz.

Save