voorfilm 28 september: video-impressie Oldtimerdag

voorfilm 28 september: video-impressie Oldtimerdag

668_1247_01 668_1259_01 oldtimerdag-1Vrolijke video-impressie van de Oldtimerdag bij Vreewijk 100 jaar

Voorprogramma: een vrolijke video-impressie van filmmaker Han Hoezen van (de eerste) ‘Oldtimerdag Tuindorp Vreewijk’; die plaatsvond op zaterdag 27 augustus j.l. in het kader van Vreewijk 100 jaar. Een schitterend mooie dag met een presentatie van auto’s van vóór 1940 en ná 1960, een ‘assorti’ glorieuze Citroëns, legervoertuigen uit de collectie van ‘Keep them rolling’, vintage brom- en motorfietsen en twee heuse ‘gloeikop’- tractoren… Allen geparkeerd of ‘onderweg’ op diverse verrassende plaatsen in Tuindorp Vreewijk. Muzikaal werd deze bijzonder geslaagde dag omlijst door de Senioren Big Band Rotterdam met een concert op het terras van Het Witte Paard en een gevarieerde (rommel- en curiosa) markt op de Groenezoom.