Live muziek 30 maart 2016

Live muziek 30 maart 2016

Voorprogramma bij de film ‘The Grand Budapest Hotel’ op 30 maart 2016:

Live muziek!

Uitgevoerd door Miranda Rademaker en Lex Grem.

echt-hotel-budapestHet Grand Budapest: een hotel in Oost- Europa met een lange traditie. Een hotel dat in de vorige eeuw bijzondere, rijke en interessante gasten ontving, en vele verhalen te vertellen heeft zoals u in de film zult zien.
Op een plek in Vreewijk die in de historie de een vergelijkbare rol vervulde: “Het Witte Paard” was in de vorige eeuw immers niet alleen een restaurant maar ook een gerenommeerd hotel, waaraan velen  bijzondere herinneringen bewaren.witte-paard

 

 

 

 

Van Rotterdam Zuid naar Budapest is eigenlijk maar een kleine stap:
Dirigent/pianist Alexander (Lex) Grem-Blaszo is de zoon van een Hongaarse moeder maar geboren en getogen in Vreewijk. Voor deze gelegenheid vormt hij een duo met violiste Miranda Rademaker. Zij voeren u op muzikale wijze terug naar de sfeer van een Grand Hotel in de vorige eeuw!