Voorprogramma 24 februari

Voorprogramma 24 februari

Voorprogramma

‘Jong Belegen’ (Joyce Turek) zingt ‘Parijs’ én het Vreewijklied!!

‘Parijs’ uit de voorstelling ‘Waar zijn we gebleven’.

Jong Belegen zingt in deze voorstelling een selectie van hun prachtige zelfgeschreven luisterliedjes, verbonden door grappige of ontroerende anekdotes, wijsheden (of wat daarvoor door moet gaan) en bespiegelingen, nu en dan verluchtigd met een (licht)beeld. Welke (familie-) wijsheden helpen je in het leven vooruit? Wie lacht er niet die de mens beziet? Jong Belegen wel, vooral in de spiegel kijkend…In deze kleinkunstvoorstelling van Jong Belegen, komen allerlei thema’s uit het dagelijks leven van vroeger, nu en later aan de orde in de unieke luisterliedjes die Jong Belegen zelf schrijft en uitvoert.waar-zijn-we-gebleven

Zie ook: www.jongbelegentheater.nl/waar-zijn-we-gebeleven/